de thuiszorg touwtjes in eigen handen

Wanneer het zelfstandig thuis wonen even niet meer gaat, kan thuiszorg een uitkomst bieden. Beschikken over de juiste informatie zal je helpen om de juiste keuzes te maken.

VIEW PRESENTATION​

Thuiszorg draait om mensen

Oude bomen moet je niet verplanten.

Wanneer het zelfstandig thuis wonen even niet meer gaat, kan thuiszorg een uitkomst bieden. Het is meestal de beste oplossing en kan, mits de juiste coördinatie, een opname in een thuiszorgcentrum of ziekenhuis vermijden.

Ben je zorgbehoevend? Dan wil je zolang mogelijk in je vertrouwde thuisomgeving blijven. Door je goed te informeren, door de juiste diensten en hulp in te schakelen is dat meestal ook perfect mogelijk.

Thuiszorg op maat informeert je, beantwoord je thuiszorgvragen en is je leidraad in het doolhof dat thuiszorg soms kan zijn.

Welke hulp heb je nodig? Welke mogelijkheden zijn er? Ben je op zoek naar een luisterend oor? Waar kan je terecht en welke diensten hebben aandacht voor jouw wensen.

Hoe vaak is er zorg nodig? En voor hoe lang? Wat wil jij en wat willen je naasten betekenen?

Wat is de rol van je mutualiteit? Moet je beroep doen op hun diensten? Zijn er andere mogelijkheden en vooral wat is de beste manier om de thuiszorg te organiseren?

Op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt om je eigen thuiszorg of die van je naaste goed voor te bereiden.

thuiszorg INFORMATIE

Zorg nodig? Met de juiste info en de juiste tips maak je thuiszorg haalbaar voor iedereen.

Nieuwsbrief

Ontvang inzichten in de thuiszorg. Onze nieuwsbrief en ons website staan vol nuttige en handige tips.

Bruikbare en nuttige informatie in verband met thuiszorg is van onschatbare waarde. We halen onze informatie bij de bron.

Onze schrijver en adviseurs zijn al jaren actief in de thuiszorg. Naast professionelen laten we ook mensen die zorg krijgen aan het woord. Zij hebben de levenservaring waarmee ze anderen kunnen helpen.

We sturen geen wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrieven, we houden zelf ook niet van spam. Enkel het belangrijke, niet te missen nieuws zal je ontvangen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een bericht wanneer er noemenswaardige wijzigingen in de thuiszorgsector plaatsvinden.