Meld uw favoriete zorgverstrekker aan en help hen om beter gevonden te worden. Stel nu een profiel voor:

Zuster in Huis

ADRES & CONTACT


Address

24 uurszorg | Zuster Jansen | Particuliere thuiszorg

GPS

52.3899583, 4.9042745

Telephone


OPENINGSTIJDEN

PROFIEL


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Ons team bestaat uit deskundige en bevlogen professionals op het gebied van zorg, recruitment en management.

Al meer dan 15 jaar regelen we de werving en selectie van buitenlands personeel voor zorg en hulp in huis. We doen dit met dezelfde toewijding als waarmee onze zorgverleners er elke dag zijn voor hun cliënten. Samen zorgen wij ervoor dat u de zorg krijgt die u nodig heeft.

Bij ons staat uw welzijn centraal. We begrijpen dat goede zorg essentieel is en daarom streven we ernaar om u te voorzien van zorgverleners die niet alleen professioneel en vaardig zijn, maar ook met empathie en warmte zorg verlenen.

Onze jarenlange ervaring in de sector heeft ons geleerd hoe belangrijk het is om de juiste match te maken tussen zorgverleners en cliënten. We nemen de tijd om uw behoeften en voorkeuren te begrijpen en selecteren zorgverleners die perfect aansluiten bij uw situatie.

Of u nu hulp nodig heeft bij persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken of andere ondersteuning, ons team staat klaar om u te helpen.

We zorgen voor een soepel wervingsproces en blijven betrokken bij uw zorgtraject om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg ontvangt.

Bij ons kunt u rekenen op betrouwbare, gekwalificeerde en liefdevolle zorgverleners die u de ondersteuning bieden die u verdient. Laat ons team u helpen om de zorg te krijgen die u nodig heeft, zodat u vol vertrouwen en comfort kunt genieten van uw dagelijkse leven.

SPECIFICATIES EN DIENSTEN

Huisbezoek mogelijk

24/7 ondersteuning

verpleegkundige zorg

DOELGROEP

Bejaarden

Gezinnen

Minderjarigen

LOCATIE OP KAART

CONTACT EIGENAAR

NIEUWE ZOEKOPDRACHT

Leave a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *