Meld uw favoriete zorgverstrekker aan en help hen om beter gevonden te worden. Stel nu een profiel voor:

Contact

Contact & Help

Contacteer ons in verband met uw vermelding op deze site

Wij verbinden zorgbehoevenden en -verstrekkers.

Bent u op zoek naar informatie of heeft u hulp nodig? Neem gerust contact met ons of de zorgverstrekkers op. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen. Ons platform biedt zelf geen directe thuiszorg, wij hebben een brugfunctie en verlagen de drempel om zorg aan te vragen en erover te praten.

Heeft u een vraag?

Wellicht vindt u hier het antwoord. Bekijk onze lijst met veelgestelde vragen voor nuttige informatie over onze diensten en meer.
Heeft u nog andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze toegewijde medewerkers helpen u graag verder.

FAQ

Veel gestestel vragen


Wat is Thuiszorg Op Maat en wat bieden jullie aan?

Thuiszorg Op Maat is een platform die een overzicht biedt van thuiszorgdiensten en gerelateerde diensten. We vermelden verschillende categorieën zoals thuisbegeleiding, huishoudelijke hulp, maaltijdvoorziening en meer. Zo kunt u gemakkelijk de juiste zorg vinden die aan uw behoeften voldoet.

Hoe kan ik mijn bedrijf toevoegen aan jullie platform?

U kunt uw bedrijf toevoegen aan ons platform door contact met ons op te nemen via het formulier op onze website of door ons een e-mail te sturen. We zullen u voorzien van verdere instructies en de benodigde informatie om uw bedrijf op te nemen.

Hoe kan ik mijn bedrijfsinformatie bijwerken of wijzigingen doorgeven?

U kunt wijzigingen in uw bedrijfsinformatie doorgeven door contact met ons op te nemen via het daarvoor bestemde contactformulier op onze website. Geef duidelijk aan welke informatie moet worden bijgewerkt en we zullen ervoor zorgen dat uw vermelding up-to-date is.

Hoe kan ik contact opnemen met een specifiek bedrijf op dit platform?

Op de bedrijfspagina vindt u de contactgegevens van elk vermeld bedrijf. Dit omvat doorgaans een telefoonnummer, e-mailadres en soms een website. U kunt rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf naar keuze met behulp van deze gegevens.

Wat zijn de criteria voor opname op jullie platform?

We hanteren bepaalde criteria om ervoor te zorgen dat de vermelde bedrijven betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand zijn. Elk bedrijf wordt zorgvuldig beoordeeld voordat het wordt opgenomen op ons platform.

Kan ik feedback geven over een bepaald bedrijf dat vermeld staat op dit platform?

Ja, we waarderen uw feedback en moedigen u aan om uw ervaringen te delen. U kunt contact met ons opnemen via het daarvoor bestemde feedbackformulier op onze website of ons een e-mail sturen. We zullen uw feedback zorgvuldig bekijken en indien nodig actie ondernemen.

Zijn de vermelde bedrijven gecontroleerd en betrouwbaar?

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de vermelde bedrijven betrouwbaar zijn. Hoewel we zorgvuldig onderzoek doen en criteria hanteren voor opname, raden we u aan uw eigen due diligence te doen en de bedrijven te beoordelen voordat u gebruik maakt van hun diensten.

Bieden jullie garantie voor de diensten die worden aangeboden door de vermelde bedrijven?

Thuiszorg Op Maat fungeert als een platform en bemiddelt niet rechtstreeks bij de diensten die worden aangeboden door de vermelde zorgverstrekkers. We kunnen daarom geen garantie bieden voor hun diensten. We raden u aan contact op te nemen met het desbetreffende bedrijf om meer informatie te verkrijgen over eventuele garanties die zij bieden.

Hoe kan ik mijn vermelding verwijderen uit jullie platform?

Als u uw vermelding uit ons platform wilt verwijderen, neem dan contact met ons op via het daarvoor bestemde contactformulier of stuur ons een e-mail met uw verzoek. We zullen uw verzoek zo spoedig mogelijk verwerken en uw vermelding verwijderen.

Heb je andere vragen? Stel ze gerust.

E-Mail: info@thuiszorgopmaat.com
Gent – België