Meld uw favoriete zorgverstrekker aan en help hen om beter gevonden te worden. Stel nu een profiel voor:

Over ons

Over ons

Wij brengen zorgvrager en zorgverstrekker
dichter bij elkaar.

Contacteer ons

Heb je vragen? Neem contact op via onze contactpagina of verstuur ons een e-mail

Zorg Community

We brengen zorg op maat in de eigen thuisomgeving dichterbij. Geen taboes, geen drempels. Makkelijk en toegankelijk voor iedereen.

Maak een profiel

Zorgverstrekkers kunnen hun gegeven op onze site plaatsen. Zo wordt het profiel door de zorgbehoevenden gevonden en kunnen ze contact opnemen.

Thusizorg op maat – wij verbinden!

Over ons

Welkom op Thuiszorgopmaat.com, uw betrouwbare bron voor thuiszorgdiensten. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste zorgverlener een uitdaging kan zijn, en daarom staan wij klaar om u te helpen. Ons platform verbindt zorgbehoevende individuen en zorgverleners, zodat zij elkaar kunnen vinden en de zorg op maat kunnen bieden die nodig is. Of u nu op zoek bent naar een verpleegkundige, huisarts, kinesist of andere zorgverstrekker, wij hebben een uitgebreide directory om u te helpen de juiste zorg te vinden.

thuiszorg op maat

Thuiszorg op maat: onze visie

Bij Thuiszorg op Maat streven we ernaar om de zorgervaring te verbeteren door middel van toegankelijkheid, transparantie en kwalitatieve informatie. We geloven dat iedereen het recht heeft om de zorg te ontvangen die ze nodig hebben, in hun eigen vertrouwde omgeving.

Onze doel is bijdragen aan een samenleving waarin zorgbehoevenden eenvoudig de zorgverlener kunnen vinden, die best past bij hun unieke behoeften. Tegelijk willen we informeren en drempels en taboes wegnemen.

Onze meerwaarde:

We bieden zelf geen zorg aan! wel brengen we zorg op maat dichterbij.

  • Regionaal overzicht zorgaanbieders: Onze databank omvat verpleegkundigen, huisartsen, kinesisten en andere zorgverleners die thuiszorgdiensten aanbieden.
  • Vind en contacteer: U kunt gemakkelijk zoeken naar zorgprofessionals in uw eigen regio en contact met hen opnemen via ons platform of hen direct contacteren.
  • Informatie en hulp: We bieden waardevolle informatie over thuiszorg en helpen u bij het vinden van de juiste zorgverlener voor uw specifieke behoeften. We helpen u met de het vinden van informatie en gaan daarbij geen taboes uit de weg.
  • Zorg op maat: Wij geloven in het belang van zorg op maat in functie van een betere levenskwaliteit. Ons platform stelt u in staat om de juiste zorgverlener te kiezen die past bij uw voorkeuren, behoeften en planning. We proberen u bij te staan in de zoektocht naar de zorg op maat die u verdient.

Het doel van thuiszorgopmaat.com

Ons doel is simpel: we helpen zorgbehoevenden om de beste zorgoplossing te vinden die bij hen past, zodat ze langer thuis kunnen blijven wonen.

Of u nu een zorgbehoevende bent die op zoek is naar thuiszorg, of een zorgverlener die zijn of haar diensten wil aanbieden, ons platform biedt de tools die u nodig heeft.

Wij streven ernaar om een brug te slaan tussen zorgverleners en zorgbehoevenden, met als resultaat een betere zorgervaring voor iedereen.Voor de zorgbehoevende

Zorg vinden

Op Thuiszorgopmaat.com vind je eenvoudig de juiste zorgverlener voor jouw behoeften.

Regionale database

Ontdek ons uitgebreide platform met verpleegkundigen, huisartsen, kinesisten en meer.

Tijdelijk of structureel

Herstel van een operatie? Heb je een chronische aandoening? Of gewoon extra ondersteuning nodig? Wij helpen je de zorgverlener die bij jou past te vinden.

Betere zorg, langer thuis

Verbeter jouw zorgervaring en ontvang hoogwaardige zorg in het comfort van je eigen huis.Voor de zorgverstrekkers

Bereik meer patiënten

Bereik actief zoekende zorgbehoevenden die jouw expertise nodig hebben.

Vergroot uw impact

Door meer zorgbehoevenden te helpen kan u de impact van uw zorgverleningspraktijk vergroten.

Vergroot uw zichtbaarheid

Gebruik ons platform om je online zichtbaarheid te vergroten en beter te scoren in Google

Hoe werkt het?

  • Registreer uzelf of uw praktijk.
  • Bereik zorgbehoevenden die uw expertise nodig hebben.
  • Vul uw profiel aan met contactgegevens, specialisaties en uw website! .
  • Via ons platform ontvangt u nieuwe patiënten en vergroot uw impact.

Bekijk onze blog

Informatieve artikelen, tips & advies

Duik in onze uitgebreide informatieve blog en ontdek alles wat je moet weten in functie van jouw zorg op maat.

Nieuws


Registreer jezelf als zorgverstrekker in onze database

Registreer jezelf of uw praktijk op “Thuiszorg op Maat” en vergroot uw zichtbaarheid. Maak verbinding met uw doelgroep en zorg ervoor dat zorgbehoevenden u gemakkelijk kunnen vinden. Meld u nu GRATIS aan en maak deel uit van ons groeiende netwerk van zorgverstrekkers.