Meld uw favoriete zorgverstrekker aan en help hen om beter gevonden te worden. Stel nu een profiel voor:

Domus Mundi

ADRES & CONTACT


Adres

Bedrijvencentrum De Punt Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge

GPS

51.04426202554, 3.7508003849239

Telefoon


OPENINGSTIJDEN

PROFIEL


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Domus Mundi vzw streeft ernaar om kwalitatief en duurzaam leven, wonen en (ver)bouwen mogelijk te maken voor kwetsbare groepen.

Onze organisatie is gericht op het realiseren van projecten die de leefbaarheid en woonkwaliteit in buurten en steden helpen verbeteren. Een van onze belangrijkste activiteiten is het bieden van ondersteuning bij renovatie en stadsvernieuwing, zodat mensen in kwetsbare situaties kunnen profiteren van betere en gezondere woonomstandigheden.

Bij Domus Mundi begrijpen we hoe belangrijk een stabiele en veilige woonomgeving is voor het welzijn van individuen en gezinnen. Daarom werken we nauw samen met lokale gemeenschappen, beleidsmakers en andere belanghebbenden om doeltreffende oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij de specifieke behoeften van de mensen die we bedienen.

Onze missie is om een positieve impact te creëren op het leven van kwetsbare groepen door middel van duurzame en inclusieve huisvestingsinitiatieven.

We geloven dat iedereen recht heeft op een veilig en comfortabel thuis, en we zijn vastbesloten om hieraan bij te dragen door middel van onze inzet en expertise.

Als u op zoek bent naar ondersteuning bij het verbeteren van de leefbaarheid en woonkwaliteit in uw buurt of stad, kunt u rekenen op Domus Mundi vzw. Samen kunnen we een verschil maken en een betere toekomst bouwen voor mensen in kwetsbare situaties.

Foto

 

SPECIFICATIES EN DIENSTEN

Huisbezoek mogelijk

24/7 ondersteuning

verpleegkundige zorg

DOELGROEP

Bejaarden

Gezinnen

Minderjarigen

LOCATIE OP KAART

CONTACT EIGENAAR

NIEUWE ZOEKOPDRACHT

Laat een beoordeling achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *