Meld uw favoriete zorgverstrekker aan en help hen om beter gevonden te worden. Stel nu een profiel voor:

Fraboez

ADRES & CONTACT


Adres

Kloefstraat 5, 9500 Geraardsbergen, Belgium

GPS

50.7696973, 3.8877202392369

Telefoon


OPENINGSTIJDEN

PROFIEL


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Het is moeilijk om afscheid te nemen van een leven lang verzamelde spullen.

Als senior kan verhuizen al moeilijk genoeg zijn zonder dat je alle spullen moet loslaten die in de loop der jaren belangrijk voor je zijn geweest. Ons huis zit vol herinneringen – aan goede en slechte tijden, aan geliefden en vrienden die zijn gekomen en gegaan. Het is moeilijk om dat allemaal op te geven.

Bij Fraboez begrijpen we hoe emotioneel en uitdagend dit proces kan zijn. Wij zijn er om u te helpen bij het creëren van een soepele en zorgzame overgang naar uw nieuwe woonruimte, waarbij uw dierbare herinneringen intact blijven.

Ons team van professionals is gespecialiseerd in seniorenverhuizingen en begrijpt de gevoelens en zorgen die gepaard gaan met het loslaten van geliefde bezittingen. Wij werken met respect, empathie en aandacht voor uw individuele behoeften, zodat u zich gesteund voelt tijdens het hele proces.

Of het nu gaat om verhuizing naar een seniorenwoning, een verzorgingshuis of een andere leefomgeving, wij zorgen voor een zorgvuldige afhandeling van uw spullen en bezittingen.

Uw herinneringen verdienen het om met zorg te worden behandeld.

Laat ons u helpen om een nieuwe fase in uw leven te omarmen met vertrouwen en comfort. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen ondersteunen bij uw verhuisproces. Bij Fraboez staan we klaar om u te helpen, elke stap van de weg, met de aandacht en zorg die u verdient.

Fraboez: verhuishulp voor senioren

SPECIFICATIES EN DIENSTEN

Huisbezoek mogelijk

24/7 ondersteuning

verpleegkundige zorg

DOELGROEP

Bejaarden

Gezinnen

Minderjarigen

LOCATIE OP KAART

CONTACT EIGENAAR

NIEUWE ZOEKOPDRACHT

Laat een beoordeling achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *