Meld uw favoriete zorgverstrekker aan en help hen om beter gevonden te worden. Stel nu een profiel voor:

Team Made

Webdesign voor de zorgsector

ADRES & CONTACT


Adres

maisstraat 78 9000 gent

GPS

51.070608, 3.7108353227273

Telefoon


OPENINGSTIJDEN

Maandag

9u – 18.30u

Dinsdag

9u – 18.30u

Woensdag

9u – 18.30u

Donderdag

9u – 18.30u

Vrijdag

9u – 18.30u

Zaterdag

9u – 12u

Zondag

PROFIEL


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Team Made Webdesign voor de zorgsector

Team Made Webdesign, uw partner voor professionele webdesignoplossingen in de zorgsector. We begrijpen de unieke behoeften van bedrijven en ondernemers in de thuiszorg en streven ernaar om uw online aanwezigheid te verbeteren en uw bedrijf te laten groeien.

Bij Team Made Webdesign zijn we trots op onze expertise in het creëren van gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke websites die specifiek zijn afgestemd op de zorgsector. Of u nu een thuiszorgorganisatie, een verpleeghuis of een particuliere zorgaanbieder bent, wij hebben de kennis en ervaring om een website te ontwikkelen die uw bedrijf vertegenwoordigt en uw doelgroep aanspreekt.

Onze voordelen voor bedrijven en ondernemers in de zorgsector zijn:

  1. Aangepaste ontwerpen: We begrijpen dat elke zorgorganisatie uniek is. Daarom zorgen we voor een op maat gemaakt webdesign dat past bij uw merkidentiteit en uw waarden weerspiegelt.
  2. Responsief design: In de moderne wereld van mobiele apparaten is het essentieel dat uw website op alle schermformaten en apparaten goed wordt weergegeven. Wij zorgen ervoor dat uw website responsief is, zodat uw bezoekers een optimale gebruikerservaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.
  3. Gebruiksvriendelijkheid: We streven naar gebruiksvriendelijke websites die gemakkelijk te navigeren zijn. We implementeren intuïtieve menu’s, duidelijke call-to-action knoppen en een logische paginalay-out, zodat bezoekers snel vinden wat ze zoeken.
  4. Contentbeheer: Met ons gebruiksvriendelijke contentmanagementsysteem kunt u gemakkelijk uw website-inhoud bijwerken en aanpassen zonder technische kennis. Hierdoor kunt u uw bedrijfsinformatie, diensten en nieuws regelmatig bijwerken en uw website actueel houden.
  5. Zoekmachineoptimalisatie (SEO): We begrijpen hoe belangrijk het is om gevonden te worden in zoekmachines. Daarom integreren we SEO-technieken in uw website, zodat uw bedrijf beter zichtbaar is voor potentiële klanten en patiënten.
  6. Integratie van online formulieren: We kunnen online formulieren integreren op uw website, zodat bezoekers eenvoudig afspraken kunnen maken, informatie kunnen aanvragen of zich kunnen inschrijven voor nieuwsbrieven. Dit bespaart u tijd en stroomlijnt uw bedrijfsprocessen.
  7. Ondersteuning en onderhoud: Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen en te helpen met eventuele vragen of problemen. We bieden ook regelmatige onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw website soepel blijft werken en beveiligd is.

Bij Team Made Webdesign begrijpen we het belang van een professionele online aanwezigheid voor bedrijven en ondernemers in de zorgsector. Laat ons u helpen om een indrukwekkende website te creëren die uw bedrijf onderscheidt van de concurrentie en potentiële klanten aantrekt.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen met uw webdesignbehoeften.

 

Team Made webdesign zorgsector door Dennis Matthijs

 

SPECIFICATIES EN DIENSTEN

24/7 ondersteuning

DOELGROEP

Gezinnen

LOCATIE OP KAART

CONTACT EIGENAAR

NIEUWE ZOEKOPDRACHT

Laat een beoordeling achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *